CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, March 17, 2010

tata aunti syara!

xora yg baru bangun tido sempat pose lg hehe

tghari tadi my fren;syara dtg umah aku. walupun tak lame sgt tp happy sbb dah lme kami plan nk jmp, tapi tak dpt jmp2 jugak. akhirnye sempat jgk jmp kejap sbelum aku nak blk esk.hehe tq syara sudi dtg umah aku. tapi aku rs sebesalah sgt td. sebab tk dpt nak hidang dea makan n minum ape2. sebab nye umah aku dah clearkan stok makanan. disebabkan esk aku nak berangkat ke Bangi tu yg abih sume brg makan kat umah hehe. sian betul kat dea..sebaik dea kate dh makan tghari td. sory sgt syara eh. insyallah next time aku main masak2 utk ko;) sempat la jgk xora tertido td kejap. cuaca agak panas, jd dea pn tak bape selesa. umah aku takde air con hehe sian kat anak dea. nnt aunti pasang air con tau hehe:D 

 mengembang sungguh pipi aku haha..geram jek tgk syara's tummy:D

Byk juga benda yg sempat ktorg sembang kan. disebabkan same2 tgh boyot jd isu yg byk kami sembang sudah semestinye ttg pregnant n nak bersalin nanti. hehe tq eh syara sudi share crite kat aku;) mase awal2 syara smpai umah tu aku terkejut jgk tgk tummy dea, besar hehe,mayb sbb bdn dea kecik tu nampak besar ,sebelum ni jmp xora dea mcm agak takut sket kat aku, maklum lah first time jmp and tak biase lg. tadi xora dah mcm selesa n mcm dah nk mula ramah hehe..bestnye td xora senyum kat aunti..nnt kite jmp lg tauu hehe..



p/s; aku doakan semoga aunti syara n baby selamat nanti..
and dikurniakan baby yg comel n sihat aminn;)
     
*tata, esk aku nak balik dah, nnt ade mase kite jmp n makan same2 lg eehh..takecare dear!

2 comments:

syarapova said...

uhuk..uhuk..ko ni ske buat i sedey la..da la org pregnant ni mmg sensitive..hahahaha

wlpn aku jarang jmp ko kt kulim ni..tp aku rs dkat je ngn ko sbb ko je la kawan yg aku ader kt sini *sob*sob*

takpela fariza..aku dtg umah ko bkan nk makan2...tu aku makan sesiap kt umah..aku pn paham ko x larat..

takpe..nnt ko da abes pantang..aku pakse ko masak utk aku..aku x kire!! LOL

aku pn doakan ko..selamat pergi n balik nnt....

n aku pn doakan...Tuhan permudahkan proses nk beranak nnt..aku doakan jgak..anak ko sehat n cumeyl cam ko!thehe..

amin!!

Fariza Yani Badri said...

hehe,aminn, terharu sbenar nye td ko snggp dtg
umah aku, sian dtg takde jamu ape2 pn;(

orite2 nnt lepas selesai blh la men masak2
same2 hehe, takecare! jgn lupe sms nnt

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails