CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, March 15, 2010

kulim terchenta;(



 Uwaa, tgk topic ni jek aku dah mcm sebak je rase hehe. lebih kurang 2day jek lg aku akan tgk kulim ni. walupn takde ape2 yg best sgt kat kulim ni..tapi aku dah rs mcm sebati jek dgn jiwa ni, lagi2 insan tersyg ade kat sini hehe.lepas ni terpakse la hidup bjauhan skejap dgn en.suami. bermula la pla kisah aku bersama family terchenta di Bangi. lepas ni en.suami blaja jd hdup bujang kembali la kan?wahh sronok nye dea kot?hehe..ke sunyi kot de takde di sisi cewahh! sebak jek rs mase packing barang2 baby utk di hangkut ke Bangi. tinggal barang aku jek yg tak bape nak ready..lepas ni bermula plak la kisah shopping aku bsama family di bangi plak hehe:)

Kat bangi kompom2 my family tak sabar nak menyambut ketibaan ku. hehe maklum la tak lme lg nak menyambut cucu baru. insyallah cucu pertama boy. aku harap2 sume nye dipermudahkan dan sihat2 hendaknye..berdebar oke! dah malas nak kire date. bukan ape, makin kire rase mcm makin dekat je lg mase ni berjalan..aku dan en.suami dijangka pulang ke Bangi Khamis ni. mayb bergerak awal pagi. disebab kan keluarga mertua takmo en.suami balik kulim drive sorg, so aku pulang ni di apit oleh sume family mertua hehe..excited sungguh mertua aku ni. belum sempat bby nak keluar lg dah nak berarak hantar aku balik Bangi tq utk family mertua.

kadang2 tu risau jgk nak tinggalkan en.suami sorg. maklumlah, biase nye sume makan minum, pakai dea aku yg uruskan<--keje suriumah haha, tapi ni bila aku dah takde ni terpakse la dea blaja balik mcm hidup bujang hehe, pasal makan aku tak risau sgt yela, skang ni makan kedai je lg sng:P .lg satu aku tak risau sgt sbb family mertua pn bdekatan je dgn rumah, so boleh la tgk2 kan en.suami. kami ni mmg mcm belangkas, pegi mane pun mst berdua. jadinye nak berjauhan ni rase mcm berat hati je...harap2 en.suami dapat la dtg jenguk aku kat Bangi smngu skali ke;)

Harini dah 16/03/10, dijangka due aku deliver dalam 20/04/10. lebih krg dalam sebulan je lagi. isk boleh ke aku nak lalui sume ni?kalau org lain boleh takkan aku tak boleh kan. jadi aku kene semangat! hehe..semakin hari baby ni semakin besar, semakin kuat kick dea. kadang2 tu aku rase kaki dea mcm nak terkeluar perut jek hehe. org kate laki mmg agak aktif sket yeke.? aku harap baby ni sihat n cukup sifat aminn..

p/s: doakan perjalanan pergi dan balik kami selamat sampai ye;) .bile balik bangi ni ape lg, teringat masakan my mom jek! misshh gileee.. 
* i`m gonna miss u dear & my Akon hehe *

7 comments:

syarapova said...

isk..bace ko nye blog ni..aku la yg sedey..huhuhu :(

amoi said...

asal aku x sedey??wakakakka

Fariza Yani Badri said...

syara; hang plak yg sedih ke hehe
nnt tlg tgk2 kan laki aku la yek:)

amoi; ko tak sedih sbb aku nk blk
bangi dah haha

amoi said...

tu gamba syara ke ko post tuh..wakakakkaka...bdn da serupa cm syara da tu...muke lak x nmpk..

Fariza Yani Badri said...

haha,pe kaitan plak aku nk kne letak
gmbr syara kt entry ni wakaka
mengong ko ni

amoi said...

tu kompem bukan syara weh...sbb perot x same...hehe

Fariza Yani Badri said...

haha,kalau btul syara pn, tu zaman sbelum la,
terkini lain dah tu hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails