CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, March 8, 2010

salah sape?



kat sini aku bukan lah nak marah sape2..tapi aku hampir naik hangin dgn broadband yg aku baru jek beli kemarin. bukan nak tuduh mane2 pihak ni lembab ke ape, tapi mcm memang hakikatnye sgt la lembab..ceritanya aku patut dah boleh guna broadband tu around 4hour lepas jek aku dapat broadband tu, tp harini dah jd dkt 24hour dah tp still tak blh nak connect lg..so aku nk salah kan sape?bile call centre kate still tak register lg name. ewah! time nak duit bukan men lg janji manis..pijak semut pn tak mati kot..isk rase mcm nak amik je blk duit tuh haha..bukan nye aku bayar sket2, tp dah bayar full settle. ni la manusia kite skng ni..kalau nak duit cepat jek, tapi keje tak jalan. aku tak kesah @ tak marah kalau dea tak janji ape2 atau pun bgtau mayb dalam 2hari ke br boleh connect. ni bgtau aku 4jam dah boleh guna. 

dah bape kali dah call maxis ni..sampai bil telefon plak boleh jd melambung..emm, mule2 call kate name tak reg. second call still tak reg. third call bgtau suh tunggu half an hour..last td call balik boleh kate kene tnggu 2hari lg..uwaa ni nak main2 kan aku ke ape ni ,sakit jgk hati ni bile pikir kan..hehe tensen jek aku pk pasal broadband ni :P

p/s;harap2 cepat la skit pihak yg terlibat tu bekerja..jgn la buat janji2 
palsu lg utk customer yg akan datang, ngee~ 

sekian, wassalam..

5 comments:

Fifi Rahmat said...

apsal ko x gune streamix je? laju siot... murah plak tu. wireless je.

dulu aku gune broadband, beli trus pasang, oke je. xde hal nk tgu lama2.

Fariza Yani Badri said...

kat umh kulim aku ni mmg dah pasang streamyx,
broadband ni aku nk gune just utk blk bngi bpantang jek nnt fie, maklum la, mati kutu kot aku kalau tkde tenet nnt:D

Fariza Yani Badri said...

ko gune broadband streamyx amik pakej ke?sbulan bape eh?yg kt kulim ni aku pkai line

syarapova said...

abes slame ni kt bangi ko tak der internet ke?x online ke?

oy..ko jgn nk memarah...kang bby ko pening..hahaha

Fariza Yani Badri said...

dulu ms tk kawen aku pkai line, pas kawen aku tutup streamyx pasal tkde org gune sgt pn,
tu yg aku beli broadband tu hehe

aku marah dlm senyum ni weh haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails