CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, March 6, 2010

Petang yang blur


harini seperti smalam aku tak memasak lg..wah utk yg ke berapa kali dah ni?hehe..sejak2 perut dah kemuncak ke 8month ni aku memang sgt la jarang masak. boring dah kadang tu mkn kedai..kdg2 mkn kedai ni bukan la sedap sgt, buat2 sedap sudah la. kalau tak berlapa la my bby hehe..time2 camni memang sgt rindu kat masakan my mum! uwaa..tak sabar rase nak balik Bangi then evryday boleh makan my mum nye masakan..sgt lazat. kalau dah dok Bangi tu kompom keje aku makan dan juga tido. hehe maklum la sume keje mesti mak yg buat:) tapi sebenarnye aku sedih nak tinggalkan kulim..yela kan suami terchenta ade;( nak buat camane kan, terpakse la berjauhan sekejap.. hope every week dea dpt turun Bangi<--yeyy!! aku dgn en.suami memang ssh sgt nak berenggang..penah satu mase ritu ade la dkt 2week jgk aku stay kat Bangi..konon nak amik angin Bangi, uh rase bagai kan 2tahun oke! haha..hari2 tepon/sms tanye bile aku nak balik:D


kali ni en.suami terchenta terpakse la hidup bujang skejap ye!hehe ehh, mcm takde kaitan lansung dgn tajuk rini haha..nak cerita pasal harini memang takde ape aktiviti pun buat. agak memboring kan jugak la..disebabkan malam semalam tido lewat sbb tgk TV dgn en.suami sampai 4pg br tido..so pg tu bgn agak lewat jgk la..dkt pukul 10am hehe..kalau bby tak kejutkan kompom tak sedar lg. tapi pg2 lagi dah start kick tanda lapa kot hehe terpakse la bgn utk break1..tghari keluar utk makan jek..ptg tu boleh sambung tido malam td yg tak cukup tido..dkt pukul 5pm en.suami ajak keluar..boring dok umah kate nye..

bile masing2 dah siap..dua2 tanya nak pi mane, dua2 tak tau nak pi mane haha, taktau la ape masalah ktorg ni hehe,tu makna nye masing2 dh boring melepak umah..last2 smpai dpn umah mertua singgah jap.dorg memang tiap2 petan akan melepak di taman dpn umah..lepas puas sembang terus pegi Giant kulim. dah takde kje pusing jela Giant smpai boring..pastu sampai sane je ade satu benda yang buat aku happy..tapi esk aku cerita:D<--tungguuu..


malam tu kembung minum air+mama roti<--mcm roti boy tuh.
lepas balik tu en.suami ajak makan satay.ade plak org kulim ni boleh buat iklan satay kajang..isk takleh terima plak aku..boleh tahan jgk rase satay tu.murah je tau secucuk 0.40sen je
hehe kalau kat bangi mmg tk dpt la satay 0.40sen. tibe2 aku bole sumbat lg nasi goreng kampung haha sgt melampau! okla sambung nanti..


2 comments:

syarapova said...

oy.cane kan..nnt kalau ko teberanak..laki ko tgh kije kt sini?jeng jeng jeeengg~

Fariza Yani Badri said...

hehe,harap2 smpat la aku sakit2 dlu,dea
pn smpt dtg haha, klu dh tberanak dlu ko la kne azan kn ank aku hehe:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails