CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, February 28, 2010

window shopping

Bangun pg mcm biase buat break1st utk perut en.suami n baby hehe..
harini buat goreng cucur tepung je
buh bawang sket, kentang,ikan bilis n cili api sket..pastu goreng. skali2 makan sedap jgk..
tghari tu aku tak masak, jadi jawab nye makan kedai la kan hehe..
patut plan tghari tu nak pegi settle kan bil-bil
bulan ni..tapi masing2 lupe harini cuti. so jawab nye esk la kene settle kan sume..pastu terus pegi area Sg. Seluang. tempat nasi ayam yg sedap boleh tahan. lupe plak nak amik gmbar tadi..

sambil2 makan tu tibe2 tersebut pasal nk beli baby cots @ play pen utk baby..
tapi masing2 tgh pikir nak beli
stroller dulu atau baby cots? emm kalau mcm stroller tu rase nye baby newborn still tak boleh nak guna lg, kecuali kalau nk bawa keluar jalan. tapi baby cots mayb bguna juga utk baby..emm, rase2 nye mane satu better beli dulu eh? aku rase mcm baby cots lebih utama..yeke? if sape2 yg ade idea sile2 la sumbang kan pendapat yeee..hehe

kami pelan lepas makan nak pegi la jalan2 sambil usha2 baby cots tu kat Jusco area Perda..
terus la pegi dalam keadaan pakaian selekeh tu. hehe..memang tkde plan pn dr umah..mule nye nak pegi mkn jek so tak kesah la pakai bese2 jek, tengok2 sampai masuk Jusco hehe..


sampai je Jusco macam biasa kene isi perut dulu, tibe2 tengok sizzling mee mcm sedap, ape lg makan sizzling aku ptg td hehe..pastu terus jalan2 dalam Jusco tgk2 baby cots . tak bape byk sgt pilihan..ade la mcm bekenan satu tu tapi disebabkan tunggu promoter tu tsgt la lembab, jd tensen jgk aku. dekat 1/2jam bdiri tunggu hehe..tibe2 tnampak ade customer tu beli stroller yg mcm aku berkenan kat Queensbay smalam, en.suami terus berbelah bahagi nak beli play pen tu haha..pastu amik keputusan balik dulu..
so kiteorg plan esk nak sambung pegi usha2 lg play pen @ stroller kat area penang hehe..

 


 

2 comments:

syarapova said...

sedapnye sizzling meee..aku kalau p jusco perda pn...kekadang melantak menda ni jer..aku rase..dua2 pn penting wey..tppp..bli baby cot dulu la kot..sbbnyer ape2 jd..ko leh ltak anak ko dlm tu..kalau stroller..ank ko kicik lg..dukung pn tak pnat..

lgpn..kalau time sale ni berbaloi bli baby cot dlu..arge stroller lebey kurang je aku tgk sale x sale pn..so tepulang la kt ko mane nk bli dlu..hehe.

Fariza Yani Badri said...

aku mmg ske sizzling, cume kbelakngn ni tktau npe jd cm kureng ske, tula mak mertua aku pn kate bby cots tu guna dlu, tq aunti syara bg idea hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails