CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, February 24, 2010

choc enriched punye pasal



malam tadi taktau kenape, mcm2 makanan belegar2 dalam kepala ni. pdhal bukan nak mkn sgt pun. emm..
mule2 tringat nak mkn nasi ayam ade kt area kulim ni. mmg agak sedap jgk la..prjalanan makan mase lebih kurang 20mnt nak smpai tempat nsi ayam tu..en suami pun suh la mandi pastu pelan terus keluar mkn..tapi disebab kan ade rancangan 'aduan rakyat' tertunda la kejap mandi tu<--mcm bese la ni hehe..
dkt 9.30 mlm baru la terhegeh2 nak mandi. cuaca kat kulim ni sgt panas. tak tau la mcmane tempat kaliam semua. tak payah susah2 nak senaman, dok saje2 dpn kipas pun badan boleh peluh dgn dasyat  nye..uwaaa tiap2 hari aku minta hujan..plsss!

bile dah dapat mandi tu rase mmg macam takmo kua jek. mcm nk berendam jek dlm kolam ni hehe..
tibe2 boleh plak tbayang air chocolate enriched kt oldtown. uiii sedap nye lg2 time2 panas2 camni..
kua2 toilet jek terus bgtau kt en suami 'ape kate kte lepak oldtown mlm ni' erkk en suami pun pelik malam2
ni bby pun blh nk makan oldtown plak hehe..pdhal mak bby ni yg nak pun:D tapi muke en suami mcm takmo pegi jek..hehe tapi aku tak kesah pun<--pdhal na sgt minum air choc tu hehe..
sepanjang jalan tu tnye en suami, 'kite nak mkan kedai mane?' en suami pun bgtau nak mkn kat kedai 'muallaf'
kedai tu pun sedap jgk, kedai tu pggl muallaf sbb owner tu cina msk islam hehe, pastu sampai kedai tu en suami tak U-turn, mayb aku target terlepas..terus lg, konon nak bt u-turn kat depan, tgk2 en suami terlepas lg..ehh jarang en suami ni kalau sampai 2 3 kali terlepas jalan emm..rupe2nye en suami saje2 buat terlepas, pdhal en suami nak menuju ke 'OLDTOWN' hehe..tq en suami!!

sampai sane happy btul muke aku..tktau nk order ape, order jela ns lemak,nk order roti tp mcm lapa..
so mkn la nasi lemak+choc enriched. en suami order chic chop+limau ais+fries..makan sampai tk abis aku. bukan nak mkn sgt pun, hehe..

ni menu yg kami makan dinner malam tadi

 
 

2 comments:

Fifi Rahmat said...

neh penangan caramel ice blended aku kan za?

Fariza Yani Badri said...

hahah, ade la sket2 weh,
tapi tk sme ah ngn ice blended ko
heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails