CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, July 29, 2010

tQ to Mamil Mama Gold Club!

Rutin harian seperti biase bgn pg, pot pet bsama iman, pastu mandi mande, huhu.en.suami ade trainning harini. jam 12tgh company akak ipar husband call bgtau aku di terima bekerja, n start keja pd isnin ni. sgt la cepat rasenye hehe. congrat utk aku hehe:)
hati mmg mcm sedih je nak meninggalkan iman utk kerja.
tapi taktau kenapa mcm excited sgt nak bekerja. caiyokk ibu!! hehe. sebenarnye dah lame sgt hati ni rindu nak bekerja.

smbung balik pasal HR tu call aku, then bgtau suh datang opis bawa gambar 2keping,bsama akaun bank CIMB. OMG, siyess lame gile dah tak guna cimb hehe sampai dah xpired kot kad tuh hehe. pengguna setia maybank la katekan. sbaik buku still ade dalam simpanan. so tadi siap2 la bgambar sume kat kedai. org tokei kedai tu boleh plak kate aku ni nak amik gmbar utk sekolah. hah?? aku ni dh mcm rupe budak sekolah ke? hahah aku ni dah jd mak org dah kot:D


abih dah cite pasal keja, erk dah lari topic! hehe lupe la nak cite.
tghari td sebelum keluar rumah, tnampak ade satu sampul surat tcampak
kat halaman rumah. nampak mcm bukan cm surat biase. tgk2 dr Mamil Mama Gold Club.
hehe buka2 je dalam tu dapat la set susu sample free. susu tu sesuai utk ibu yg pregnant n breastfeed. sesuai la utk aku yg still BF. hehe..n ade satu bear dolphin. sgt comel oke!..hehe utk iman tuh. saje2 je gatal tgn rtu g register jadi mamber club. tu yang dorg call. tak smpai sbulan smpai dah barang2 ni hehe. tq Mamil Mama Gold Club!


2 comments:

IMAN'S UMI said...

Congratulation dh dpt keje, nti ada keje kosong share2 ngan sy ye...mana tau sy blh apply. Cantikla dolphin tu, siap ada baju...kitorg g Carrefour Balakong Isnin tu, skali ada funfair...2 kali pancing itik, 2 kali la jugak dpt dolphin, tp klakar sbb dolphin kaler pink ngan peach.

Fariza Yani Badri said...

hehe tq, tula comel dolphin tu,
maklumla dpt free, sume comel:p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails