CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, July 31, 2010

outing bsama iman;)

Smalam en.suami bcuti, aku pn bcuti, cewahhh mcm dah keja je kan. haha
nak bgtau jgk ni tak sabar nak masuk opis pada isnin ni. harap2 sumenye bjalan dgn baik n lancar.harap2 jgk aku suke kan kerja itu, n tempat keja itu. hehe:)

disebabkan semalam hari bcuti kami satu keluarga, maksudnye hari utk
berehat atau berjalan atau bshopping hehe..taktau nak kemane.
then en.suami ajak saje2 cuci mate n shopping kat jusco. dekat je, tak jauh mane pn.area perda, sempadan antara kedah n penang.

ade tak gaya mcm suami mithali hahah..takde lansung oke:p
kalau bace en.suami bengang je hehe

 ni 1st time iman masuk shopping komplek besar,
jadi dea mcm terkejut, melopong jek mulot tuh, haha..

syok kan iman kecik2 lagi dah pandai nak makan a&w,
padahal ibu n ayah dea yg nak melantak, mase ni mmg lapar sgt2, dapat minum rut bir+float tu perghhhh! aku dh bertahun2 rasenye tak minum air yg ber gas, dapat skali layann betul hehe

gambar ni jela yg sempat aku snap, 
yang lain sume dah dok dalam perot hehe

balik je dr jusco tu sempat lagi singgah ke Giant Kulim. takde buat ape pun. kononnye nak carik losyen kat iman. iman pakai losyen Johnson macam tak brape sesuai. rtu try pakai Pureen. nampak ok. tapi punye la susah nak carik losyen Pureen. isk nape ehh? pakai anakku pn iman ok. dah la org Q nak bayar kat kaunter Giant tuh punye la ramai. maklumlah kat Kulim ni Giant tu jela satu2nye yg macam shopping agak besar sket. yang len sume
cam bese2 jek hehe tu yang sume pakat mai Giant tuh:D

*harap2 dapat mood yg happy utk kerja 1st day pada isnin ni;)

2 comments:

IMAN'S UMI said...

Ada org dh x sbr2 nk start keje...wish u da best...sedapnya Iman minum rut bir float...nk skit.

Josh Healy said...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails