CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, July 22, 2010

kring kring..

iman kalau menyusu, mesti kaki berkedudukan bersilang spt gambar di atas hehe, dasyat kan anak zaman skarang:D

bgn pagi td mmg agak lewat, hehe maklum la malam2 bkn dapat tido awal.
melayan anak kecik ni kdg dekat 2pg baru dpt nak lena. nak pendek kan crite,
bgn je pg tgk kat phone ade no kedah naik misscall..aku memang dh agak dah mesti call niutk panggil interview. hhehe. perasaan mase tuh? harap2 company tu call la balik kalau betul2nak panggil interview hehe. xcited oke:) lepas selesai je bg mandi kat iman. kring..kringg..
haa, no tu call balik.compom2 company tu nak panggil aku interview. sbenarnye ni company akak ipar suami.hehe. disebabkan dia tanye bila aku blh dtg interview. jadinye aku memilih esk hari utk interview.

sebenarnye aku bukan lah nak cerita sgt pasal interview ni. MOTIF utama ialah perasaan if dapatkeja ni..uwaaa gembira+sedih sket. hehe gembira sbb dah lame sgt nak keja n pegang duit sendiri.yang sedih sket tuh sbb aku mayb kene bpisah la dgn iman kan time keja. mayb ape plak. memang kene pisah la!! hahaha..iskk boleh ke agaknye ek? yakin boleh!! heheh..keja pn tak dpt lg dah sebok2 pikir kan..hehebe prepare kate org. cewah! so kawan2, wish me luck oke! hehe..

2 comments:

IMAN'S UMI said...

InsyaAllah dpt...syoknya.

Fariza Yani Badri said...

hehe insyallah, klu ade rezki;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails