CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, July 25, 2010

nyamuk punye pasal

harini satu hari kami satu family tak kemane, dok tgk rumah je, haha
konon nye ptg td nak la keluar berjalan2 sambil cuci mate, tp tgk2 mood
iman cm mood ngantok je..sian plak tgk dea. jd nye ptg td dea tido je keja, haha ibu n ayah dea? taktau nak wtpe dah dok melangok jela tgk TV hehe:D

haa, kali ni bukan ade crite best sgt pun. tgk tajuk pn dah tau aku nak story pasal nyamuk.
nak pendek kan cerita, satu malam rtu taktau la mcmane kat pp iman boleh
plak seekor nyamuk menghinggap, lalu mbuat bite, peweettt
nyamuk tu mgkin bkenan kat iman kot. hehe 

gambar ni mcm tak berapa nak clear la kesan gigitan nyamuk n kesan kena garu oleh ayahnye hehe..
tapi nampak kan ade kesan bulatan warna merah tuh:D

sian kat iman nyamuk plak boleh geget pipi dea, pastupd keesokkan harinye
aku pelik tgk bekas gigitan nyamuk tu mcm dh jd luka. emm mule2 pelik jgk,
nyamuk blh jd cmtu, pastu tibe2 en.suami boleh bgtau ngn aku,
yg dea pegi garu nye pipi si iman. dea kate iman buat muke cam sedap jek kena garu.
en.suami bdjut cam gatal then nak tolong garu hahaha..sian pipi budak kecik tu, dah mcm melecet jek jd nye. sbaik la kecik je..

p/s: tQ kt en.suami, malam ni dea masak, lauk ayam masak kicap+telor dadar hehe, lauk bujang je kan, kate dea sedap, taktau la sedap ke tak..okla tata nak makan!

2 comments:

IMAN'S UMI said...

Nampak kt gmbr tu, besar juga, sian Iman, lenkali klu ayah garu buat muka kerut2 ye Iman, abes muka lawa2.

Fariza Yani Badri said...

hehe tula, mmg besar pn, lbh krg besar duit seposen, comot abih muke:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails