CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, July 19, 2010

injection baby; 3month


harini selamat sudah cucuk iman buat kali yg ke-3.
uh, tiap kali iman yang nak cucuk, ibu dea yg over berdebar oke.
yela, ade sparuh misi ni inject bukan men laju lagi dea cucuk,
ade misi tu slow motion yg amat. tp yang slow motion tu mmg aku
tk sanggup tgk. rase mcm nak tepis jek tgn dea dr cucuk. huhu..kali ni mase cucuk td iman mjerit la jgk, haha lepas tu dan2 je ngantok, balik2 je terus tdo smpai ke ptg hehe

cucuk kali ni, doc tu bgtau mayb boleh demam..
emm risau jgk aku. yela, org slalu kate kalau bby ni
sakit ke, demam ke, mmg payah la di buat nye.
ibarat kite pn demam same hehe..
doc ade bekalkan ubat demam..balik je td aku terus 
tembak ubat demam tu kat iman..alhamdulillah, smpai ptg ni
suhu badan iman still normal..hopefully dea ok la kan;)

dah la malam ni ayah dea ade dinner plak tu. iskk jeles aku,
dea boleh makan sedapp uwaaa..hehe

nak magrib dah ni. magrib2 tak elok bukak blog,
erk haha, yeke:D tata dear!

2 comments:

syarapova said...

aku pn baru smlm cucuk Ivana,
slalu x nanges,
tp smlm nanges la plak..kuat laktu..
same la lpas nanges2 terus tido..
seb baek tak dmam..

Fariza Yani Badri said...

eh lambt plak ko cucuk ivana?
bkn dea ptt lg awal ke dr iman

blk tu aku bg la jgk ubt demam tu,
tido terus dea, bgn pn kjp je,
ptt mlm kul 8 cenggini time dea bgn main,
tp rini tdo lg..penangan ubt tu dasyat hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails