CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, May 9, 2010

hadiah utk Iman Darwisya



hi peeps,
lame rasenye tak ber blog. bukan la bz sgt, cume mase tu dah tak mcm dulu. nak tido pn tak menentu, nak rehat pn tak tentu mase. tp makan still menentu lagi huhu..btul la kate org if breastfeed perot memang asyik lapar jek. tapi yang pasti aku makan memang kerap, cume dlm kuantiti yg sket. bak kate org, kalau bpantang ni makan tak elok tambah2. hehe, fariza diet plsss! 

bile iman tidur ade la peluang aku nak stori mori kat blog ni. sebelum ni iman suke sgt celik mate waktu malam. penat jgk la aku nk kene buka mate waktu malam. kadang2 tu smpai ke subuh haha. hebat sungguh mate si mek kecik ni. ibu dea la yg penat tpakse bjaga. sbaik tok ngn wan ade same tlg bantu jage. kadang tu aku syok jek tidur. hehe sian mak ayh aku yang tpakse besengkang mate jage iman. takpe utk cucu kesygan la katekan:D kadang2 kul3 pg bgn nak susu, pastu meraung kejap. haha si iman darwisya ni if dah meraung, boleh kate satu taman aku dengar, hehe dasyat kan anak dara boleh meraung. baru2 ni aku try massage iman ngn lotion johnson bedtime. wahh senang sgt dea ttidur. mungkin iman suke kan lotion tuh. sebelum ni aku pkai lotion yg pink tuh. iskk demand nye ank ibu ni hehe..takpela utk iman ape saje;)


 hasil kerja dari aunti farah, dijah n 'ain. appreciate sgt! hehe cute kan, sedap sgt..


 harini nak cite sket pasal hadiah yg iman dapat dari kawan2 n sedara2. time kasih yg tak terhingga utk sume yg sudi datang melawat iman. alhamdulillah rezeki iman murah sgt. iman bukan dapat byk hadiah je. tapi iman banyak dapat duit hehe kalah duit ibu tau. cewahh lebih kurang dkt rm600 jgk iman dapat duit dari tetamu. nanti ibu simpan kat bank tau. esk2 iman nak pegi sekolah dah ade duit tabung:) walaupun ibu tak sempat lagi nak shopping baju2 pom utk iman lagi, tapi iman dapat baju yang comel2 dr kawan2..time kasih kwn2..
ehh, perot dah lapar, mase utk lunch hehe..nnt continue lagi, tata!




5 comments:

syarapova said...

waahh!besstnyee dpt manyak adiah!!dulu xora pn dpt byk adiah centu gak,duit pn betul la cm ko ckap lg manyak dr duit mak dier sendiri lol..

tp Ivana pn dpt manyak jgak..tp tak sebyk Iman la..sbb nye kt sini kurang sedare mara n kawan2..

rindunye mau baliikk !!
anyways cupcakes tu sgt menyelerakan!aku pn ngidam daaa ni!..thehehee

Fariza Yani Badri said...

takpe syara, next month turn ivana plak blk bangi hehe..cup cakes tu siyess sdp, nmpak cm comot je kan, tp best hehe

Smileee.. said...

imann...sory "kak nisa" xsempat bwk birthday gift ritu...rush xsabar nk tgk iman smp xbwk pape...xper2..iman dah besar ckit "kak nisa" bg lg best..baju renang k..huhu(jgn dituntut plak kang dah besar..)

Fariza Yani Badri said...

nisa; ko ni klakar la, sbaik ko tk kate nk bg ronasutra, hehe ko dtg rtu pn iman dh cukup happy;)

syarapova said...

aku sbenanye da terliur da tgk cupcakes tu..takpe org kate biar tak cantik..janji sedap hahaha ..ade ke pepatah tu?LOL

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails