CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, June 13, 2010

Bila dah takde keja


semalam seharian iman tido dgn tenang. hehe cume bgn nyusu jek. so ibu dea pn byk la kesempatan utk buang mase bsama laptop. kdg2 asyik on9 FB je boring jgk kan. tibe2 smalam rase nak buka website PA&MA. bukan selalu sgt pn jenguk2 web ni. tapi bile boring2 tu usha la jgk. bukan ape, tak berapa byk sgt maklumat yg terdapat kat web tuh hehe. pastu sedang syok2 jalan kat website tu tibe2 tgk byk betul ibu ibu yang hantar picture anak dea utk mengglamorkan diri haha..comel2 je sume. terlintas plak kat hati ni nak letak Iman skali. bukan la nak menang sgt pun. tapi saje suke2 jek. mane la tau kan kot2 ade rezki boleh dpt hadiah yeayyy! tu yang best tuh hehe:p 

mase mule2 register tu 'error' tak tau la nape. rupe2nye aku edit pic then tak tukar name. pastu dah rename 'Anda telah berjaya mengisi borang peraduan' hehe tapi bile buka kat bahagian 'Bayi bulan ini' tu gambar iman still tak appear lg. mayb dorg still proses lg kot. hehe excited plak ibu dea ni haha. takde gmbar iman yang comel2 la. just letak je pic dea mase sebelum cukur jambul.


haa picture ni la aku letak. nampak pic ni je yg mcm close up sket. nanti kalau dah keluar kat website tu aku gtau kat korg sume eh. bukan ape nak suh VOTE 4 NUR IMAN DARWISYA hahahah..lawak plak rase..ni la ibu nye bile dh takde keja saje nak carik keja hehe..

oh ye, lupe plak  nak gtau peraduan ni terbuka utk sume baby yang berusia kurg dr 2year. pastu sume pemenang kalau tak silap bergantung pada jumlah undian org. kalau dah ramai vote boleh la menang. pastu sape2 yang terpilih kemungkinan besar boleh jd cover page. 

Setiap bulan Pa&Ma dan pembaca akan memilih BAYI BULAN INI untuk dijadikan cover peraduan ini.Hantarkan aksi menarik anak anda.
Gambar-gambar paling comel akan disiarkan di dalam ruangan ini untuk dipilih oleh para pembaca. Si Comel bertuah akan berpeluang memenangi hadiah menarik daripada Pa&Ma termasuklah berkemungkinan untuk terpilih sebagai penghias kulit Pa&Ma.

oklah kawan2 nanti aku update lg perkembangan mende alah ni hehe..ibu2 di luar sane yg rase2 takde keja jgk, jom la join letak gambar anak korg kat website ni :

3 comments:

Fifi Rahmat said...

wahhh. ibu mithali ko ekkk

ayunaufal said...

HEHEHE...airis ade menang bayi bulan mei tapi dapat saguhati..nanti tengok la ye.. alamak! promote plak.. nt saya akn vote for iman darwisya plak ye..

Fariza Yani Badri said...

fie; hahah sejak menjak dh jd ibu tkpakse la jd mithali sket

ayunaufal; eh airis dpt ye?congratt hehe sguhati pn tkpe, tpkan nk tnye nape dea tk appear lg kat page utk vote tu ye? mmg cmtu ke?atau slh mse register rtu eh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails