CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, April 10, 2010

cheese tart, yummy!


tq utk dini, disebabkan dia lah tercapai jgk nak makan cheese tart yang sdap ni. hehe sbenarnye dah beberapa kali jugak aku order cheese tart ni sebelum ni. utk majlis tunang n nikah pun aku order utk buat hantaran. siyess cheese tart ni sgt sedap. kebetulan mase pregnant ni belum ade kesempatan lg nak makan. akhirnya semalam tercapai la jgk hasrat hehe;) cheese tart ni di buat oleh kawan satu opis dini. memang dea slalu amik tempahan pun mcm utk kahwin ke n etc.. ade byk perisa; bluberry, strawberry, nenas, kiwi, oreo, peanut butter n etc. bagi sape2 yang teringin jgk boleh la buat tempahan. cewahhh siap promot plak hehe..


6 comments:

Fifi Rahmat said...

cmne nk tempah za?
kira cmne?
jauh boleh ke?
kasi resepi x blh ekkk

Fariza Yani Badri said...

kalau ko nk aku blh tlg order ngn kwn aku,
dea stu opis ngn bdak tuh, atau pn ko tgk blog dea ni http://cutebites.blogspot.com
mmg sgt sedap tau..hehe

ierazahirah said...

adik..klu tempah kt kwn adik tu..dia anta kt kite ker atau kite kena g ambik kt tmpt kwn adik tu???

Fariza Yani Badri said...

kalau ira tgk website tu mayb dea blh post kot, tak sure la, sbb kawan keje stu opis ngn dea, so mmg by hand je dr kawan ni

Fifi Rahmat said...

tmpat dia kat ttdi ekkk
boleh aku suh laki aku amek by hand je
za, flavor dia x blh ke klu kita nk pilih
aku mkn oreo je la kot.

Fariza Yani Badri said...

boleh je klu ko nk pilih flavor,
mcm aku ske cmpur hehe, ko try deal dlu
ngn dea dlu, aku blh je nk anta kt ko tp kene tggu plak aku blk kulim nnt, hehe takut ko ngidam mleleh plak air liur kang huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails