CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, August 29, 2010

spring potato


mesti tertanye2 ape ni kan. mende ni di pnggil spring potato kot.
diperbuat dr kentang sepenuhnye..bnd ni cm baru la jgk kt kulim ni...
kat tmpat korg aku tk sure dh smpai ke tk makanan ni..tp kalau korg tjumpe mknan ni jgn lupe try beli tau, siyess sedap! cikgu kpd adik husband ku mjual mknan ni.. kt kulim ni tdapat di bazar ramadhan. kpd pnggemar kentang, jgn lupe try!:)

3 comments:

amoi said...

spring potato nih da lame ade kat bangi weh...mule2 start jual kat pasa tani..pehtu kat tepi jln da melambak plak jual..haha

syarapova said...

ahahaha ntahnye,
(sbenanye aku pn aritu baru beli)....lol
aku pn igt nk upload tp malas la plak..ehehehe
nk tunggu beli bnd alah ni punye lah lameee!

Fariza Yani Badri said...

aisyah; aku rs rtu ko pnah bgtau kt aku, tp aku lupe la haha

syara; cikgu adik pd laki aku dea jual mende ni,
aku slalu mmg order jek kt adik laki aku, nk Q mmg tk larat la hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails